Category: DEFAULT

Askeleet

9 comments

  1. Askeleet kampanjan ideana on ottaa kampanja-aikana niin monta askelta kuin mahdollista työ- ja vapaa-ajalla askelmittaria apuna käyttäen. Myös muu liikuntasuoritus, kuten pyöräily kelpaa askeleiksi. Osallistuja kirjaa ottamansa askeleet ylös henkilökohtaiselle verkkosivulle, josta hän voi seurata edistymistään ja tuloksiaan.
  2. Fysioterapia Askeleet on vuonna fysioterapeutti Riikka Törnqvistin perustama yritys. Fysioterapian parissa olen toiminut 15 vuotta. Kokemusta on kertynyt niin niska-, hartia-, olkapää- kuin selkävaivojenkin hoidosta. Olen kouluttautunut säännöllisesti työtaitojeni päivittämiseksi.
  3. Johanna Kurkela - Kaikki Askeleet Intro: Em C D Cst Verse G D Em C Vain yhden sydämen meitä kahta varten teki taivas aikoinaan G D Em Kun Luoja näki sen enkeleiden virheen, C Piti sydän puolittaa G Minä synnyin tuhat kertaa D Sinä kuljit jossakin Em C Eikä tiennyt kumpikaan G Että sydän kyllä muistaa D Em C Ja se tahtoo.
  4. Virpi Hypponen Business Coach at Aurinkoiset Askeleet Jyv skyl, Western and Central Finland, Finland connectionsTitle: Business Coach at Aurinkoiset .
  5. Eretz Zavat Chalav - Israel Choreographed by Eliyahu Gamaliel. Circle dance, arms in V-Position. Meter 4/4.
  6. Askeleet. Nuket. From the Album Askeleet January 12, Get a special offer and listen to over 60 million songs, anywhere with Amazon Music Unlimited. Get a special offer and listen to over 60 million songs, anywhere with Amazon Music Unlimited. Renews automatically.
  7. Annelin Askeleet Perusjalkahoitojen lisäksi sinun on mahdollista saada apua erilaisiin jalkaongelmiin ja -huoliin sekä kokea rentouttavia hemmotteluhoitoja. Lahjakortilla saat myös läheisillesi keveitä askeleita ja hyvää oloa. Tarkastele profiilia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *